co Vám mohu nabídnout

˙
O SOBĚ
Rád bych vám na úvod řekl něco o sobě a o léčení (raději používám slovo harmonizace), ke kterému dochází skrze mne. V podstatě jde o práci s energií, či lépe energeticko-informačním polem. Změnou informace, programu dojde i ke změně na úrovni fyzické. 

Po odchodu z bývalého Československa v roce 1987 jsem se začal výrazněji věnovat studiu duchovních nauk, životosprávy a léčivých sil. Velmi pozitivně mě v tomto směru ovlivnil život v USA a zvláště na Havajských ostrovech, které jsou energeticky, a ne jen tím, velmi unikátním místem na světě.

V úvodu těchto webových stránek uvádím názvy druhů technik léčení, rád bych je nyní stručně objasnil.

Co se týče mojí práce pod pojmem Havajské léčitelství, je zde zahrnuto více aspektů práce s léčivými energiemi, vibracemi vycházejícími z toho, co bylo na mne přeneseno v období mého sedmiletého života na Havajských ostrovech a co vychází z podstaty starobylého léčitelského směru provozovaného na těchto ostrovech.

Ho'oponopono 
Vše co je, je energie nesoucí různé informace (energeticko informační pole) a na základě informace tvoří energie různé formy, jako je například lidská bytost, zvířata, rostliny, hory, jezera, moře, planety, hvězdy, prostě celý vesmír kolem nás i v nás. Tyto informace tvoří také i naše “zdravotní problémy” i jakékoliv jiné “problémy” v našem životě. 
Ho’oponopono je stará havajská technika pomocí které se tyto informace dají přeměnit, vymazat.
Je to velmi jednoduchá a přesto velmi účinná havajská technika léčení.
Jeho podstata tkví v osvobození se od minulosti, v nápravě chybných myšlenek a vzorců chování. Změně informací v našem informačním poli. 
Pomocí Ho'oponopono můžeme léčit ve světě všechno, s čím se necítíme dobře. Ho’oponopono přináší do života rovnováhu a možnost opětovného navrácení štěstí do našeho života. Působí a léčí na úrovni emocionální, duševní, duchovní a fyzické.
Ho'oponopono v českém překladu znamená napravit chybu, 
ho'o - příčina,  pono pono - dokonalost.

Quantum Touch, je práce s energií, vibrací, informačním polem Země a její aplikace k docílení optimální harmonie organismu. Často používám silnou Havajskou zemskou energii, která působí velmi účinně ke zharmonizování, vyléčení veškerý nemocí na úrovni fyzického těla, jako například pooperační stavy, záněty, zlomeniny, poonkologické stavy, stavy po chemoterapii a podobné. Působením této energie dochází k rekonstrukci poškozených orgánů do původního zdravého stavu.

Reiki, je v Čechách pojem široce známý, takže myslím, že ho nemusím dále vysvětlovat.

NLP neurolingvistické programování
Účelem NLP je pomoci rozšířit lidem možnost volby a zlepšit kvalitu života.
Je to účinný nástroj k docílení v krátkém čase v životech lidí takových trvalých změn, o kterých oni sami nikdy nevěřili, že jsou možné.
NLP se dá využít ve všech oblastech života od léčení až po kariéru.

Jak vypadá práce s klientem
Při NLP terapii se pracuje s plně vědomou komunikací a vizualizací, kdy terapeut provází klienta celým procesem.
NLP je založeno na naprosto svobodné volbě a vědomém rozhodování.


O LÉČENÍ
Při léčení, harmonizaci, vycházím z toho, že jakýkoliv zdravotní stav, jenž se jeví jako nemoc, je ve své podstatě určitou momentální disharmonií a proto také tuto disharmonii (nemoc) nepojmenovávám. Necítím jako potřebné, alespoň pro můj druh práce, disharmonie pojmenovávat. Také cítím, že říkat lidem: "Máte toto či ono", nikterak nepřispívá k uzdravení, spíše naopak. Vede to člověka k tomu, že si vytváří určité představy o sobě a o své nemoci (disharmonii) a tím se koncentruje více na ni, než na přivedení zdraví, harmonie zpět do svého života.

Můj přístup je takový, že se nesnažím něco vysvětlovat, ale snažím se to vyléčit, zharmonizovat. Při své práci nediagnostikuji a nehledám příčinu disharmonie. Energie, či spíše vesmírná inteligence skrze mne pracující vidí do problému mnohem hlouběji. Ví, kde je příčina a jak na ni působit. Harmonizaci směřuji se záměrem vytvoření nejoptimálnějšího možného stavu pro člověka tak, jak je to pro jeho nejvyšší dobro a tak, aby nastaly pozitivní změny tak rychle, jak je jedinec schopný změnu zvládnout. Proto je také těžké dopředu říci, jak bude harmonizace organismu probíhat. Závisí také na stadiu vaší disharmonie a stavu vašeho těla, takže nelze ani předem přesně určit, v jakém rozsahu bude harmonizace účinná.

Mohu ale říci, že u žádného z mých klientů, pokud je mi známo, nikdy nedošlo po mém působení ke zhoršení stavu. Cítím, že by bylo velmi zavádějící, snažit se vyčíslit úspěšnost v procentech. Mám tu zkušenost, že vždy po mém působení došlo ke zlepšení, stabilizaci nebo úplnému vyléčení. Tento proces je založen na optimalizaci funkcí organismu tak, aby celé tělo dosáhlo nejvyšší možné harmonie. Nedochází při něm k žádným negativním vedlejším účinkům.
Harmonizaci také vedu tím směrem, aby přišlo léčenému uvědomění si příčiny disharmonie a tím poznat jaké změny v životě učinit aby disharmonie na trvalo odešla.


Způsobem, který používám, je možné přivést harmonii (zdraví) do lidského života ve všech oblastech lidského bytí, zahrnujících i tyto níže jmenované:

fyzické:
zlomeniny, pohmožděniny, veškeré nemoci vnitřních orgánů jako jsou ledviny, slinivka břišní, játra, žaludek, žlučník, střeva, srdce a cévní systém ... Žlázy s vnitřní sekrecí, také oči, sluch, potíže s pohybovým ústrojím jako například klouby, svaly, páteř ... Nervový systém, neplodnost ... Tento způsob harmonizace je také velmi účinný při veškerých nádorových onemocněních.

mentální:
závislosti, jako jsou například kouření, alkohol...
nespavost, strach, deprese, fobie, chronická únava...
Je možné též například upravit stravovací disharmonie a tím zredukovat nadváhu, zharmonizovat vztahy…


ZÁKLADNÍ LÉČENÍ (tento popis se nevztahuje na práci s NLP)
Při léčení si klient lehne na záda a já mu přiložím ruce k hlavě a tím dojde k propojím s energií centrálního Slunce, energií - inteligencí zdroje, kterou nechávám proudit po určitou dobu. Po čase přejdu k chodidlům a přiložím ruce na klientova chodidla a spojím ho s energií Země. Na chodidlech jsou energetické body všech orgánů a díky tomu mohou být tímto způsobem léčeny všechny orgány najednou. A s láskou je tímto způsobem veden člověkem plamen života. Celé toto léčení trvá přibližně hodinu.


DÁLKOVÉ LÉČENÍ (tento popis se nevztahuje na práci s NLP)
Pracuji též na dálku. Tímto způsobem jsem schopen - zharmonizovat zdravotní stav kohokoliv, ať se nachází kdekoliv ve vesmíru. A to i přesto, že toho člověka nemusím ani osobně neznát. V podstatě o něm nemusím nic vědět. Stačí, když on sám, či jiná osoba mě požádá o zharmonizování problému.

Jak to dělám?
Zde je vědecké vysvětlení jak vše funguje, je to jedno z nejlepších a nejjasnější vysvětlení s kterým jsem se kdy setkal. Velmi jasně vysvětluje na vědecké bázi jak celá naše existence funguje.
Dporučuji každému, kdo chce porozumět "zázrakům" aby věnoval 4 hodiny svého času tomuto videu. 
Je bohužel pouze v Angličtině.
https://www.youtube.com/watch?v=y0OexbB-EXM
zkrácená verze:
https://www.youtube.com/watch?v=Pp7UYI4G-BY
(odkaz je také na 2.straně těchto mojich stránek - videos in english)

Kdybych tuto harmonizaci měl zkráceně popsat, řekl bych že s láskou se scítím s bytostí, která je harmonizována a vložím ji do čirého, zlatého či určitou barvou zbarveného zářícího světla. Prozářím ji světlem života a láskou a současně pracuji také s havajskou technikou Ho’oponopono. 

Tato harmonizující energie je zkrze mne nabýdnuta a každý se svobodně rozhodne, jestli sám sobě změnu dovolí. Toto platí i pro bytosti se zdravotními problémy tak velkými, že si nejsou vědomi sami sebe. Nabídka přichází na úrovni duše a tam se bytí svobodně rozhodne, jestli změnu přijme.


Věřím, že kažčlověk může být zdravý a žít život v harmonii, radosti a lásce. 

Když jsem požádán, rád pomohu s tím co umím.